Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

середу, 18 березня 2015 р.

"Приміряємо" нові ролі

  Сьогодні в ліцеї пройшов День учнівського самоврядування.  Наші клубівці спробували себе в нових ролях. Для когось це було вже не вперше. Так, Анастасії справились із обов`язками  директора і заступника директора з виховної роботи.

  Для більшості це була перша відповідальна доросла справа. Аліна Діброва на день перейняла естафету у Лідії Володимирівни і організовувала методичну роботу, контроль за навчальним процесом.

 Ксенія Мішина була викладачем предмету "Техніка пошуку роботи". Провела цікавий урок із теми "Особливості працевлаштування в сучасних умовах". Вправа "Бінго" допомогла учням знайти те, що їх об'єднує і, водночас, відчути свою унікальність. Оригінальною була і спільно написана розповідь "Як Маша шукала роботу" (кожен писав по реченню, не бачачи того, що писали попередні учні).

 Роман Клявлін  змістовно розкрив  тему "Спадкування". Обговорив з учнями практичну життєву ситуацію щодо того, кому з родичів перейде бізнес покійного (станція технічного обслуговування).

 Аліна Бжежинська висвітлювала питання охорони праці.

 Активісти Роман Клявлін, Аліна Заікіна, Вікторія Кириченко провели соціологічне опитування на вулицях міста. 

Вони досліджували питання "Чи можна в наш час молоді відкрити власний бізнес? Якщо "Так", то, що для цього треба? Якщо "Ні", то, що цьому заважає?"
 Взяли інтерв`ю у перехожих різного віку і соціального статусу. Майже всі відповіли: "Так. Основне -  ваше бажання і віра в себе." Це додало оптимізму: наші заняття в клубі не марні. Ми на вірному шляху!


   Кожен інтерв'юер отримав талісман успіху - листочок клеверу.

     Всі події уважно відслідковували і фіксували наші фотоаматори  Анастасія Сіпко і Павло Мамонтов.


Немає коментарів:

Дописати коментар