Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

неділю, 12 грудня 2021 р.

Всесвітній День Гідності

 Молодіжний клуб "ОЛІМП" уже вчетверте з натхненням та відповідальністю долучився до проведення в Україні Всесвітнього Дня Гідності 2021 – наймасштабнішого у Європі!

Всесвітній День Гідності відбувається у символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 10 грудня – Дня прав людини, завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, спільно з ініціативою #ЩедрийВівторок, яка реалізується Zagoriy Foundation, за сприяння всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України й Офісом освітнього омбудсмена України.

Говорили про сутність гідності, про великі і щоденні гідні вчинки, про необхідність бути гідними громадянами рідної країни. Цьогоріч розширили формат проведення. Окрім уже традиційних кроків, запросили всіх охочих до суспільної студії "Гідність нації". Оскільки гідність держави визначається гідністю її громадян, виводили з тіні історії ті величні постаті, які своєю силою духу, націєцентричним світоглядом є взірцем патріотизму і гідності.








































































Немає коментарів:

Дописати коментар