Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

неділю, 23 грудня 2018 р.

Тиждень права і підприємництва

З 10 по 14 грудня в ліцеї пройшов тиждень права і підприємництва. Організаторами та активними учасниками були члени молодіжного клубу «ОЛІМП».
10 грудня розпочала роботу діюча виставка-консультація «Правовий простір». Усі бажаючі мали змогу отримати допомогу з питань звернення до суду, навчитись готувати позови.
11 грудня проведено конкурс знавців права серед учнів ліцею «Правовий компас», у якому взяли участь 11 юних правознавців. Конкурсні завдання були різноплановими: тести, завдання на встановлення відповідності та розташування у хронологічній послідовності, юридичні рівняння, практичні ситуації.
Переможцем конкурсу став Семенов Андрій, гр. 121.
II місце посів Дмитрук Артем, гр. 161,
III місце – Фельбуш Діана, гр. 342.
12 грудня у фотоконкурсі «Твої права крізь об’єктив» взяли участь фотоаматори, які подивились на світ навколо через призму права. Грамотами відзначено кращі роботи: «Право на свободу творчості» (автор Катерина Тонконог), «Право на таємницю кореспонденції» (автор Дарина Зюзько). Перше місце за рішенням журі посіла робота «Право на громадянство» (автор Аліна Канівченко).
13 грудня 5 команд із різних груп стали учасниками квесту «Права людини в сучасному світі». Їх завданням було: пройти вказаним маршрутом, виконати певні завдання, пов’язані з правами людини. Учасники квесту розгадували кросворд, розраховували задачу, грали у «Вірю – не вірю», інтелектбол. У напруженій боротьбі перемогла команда групи 181 «Патріот».
14 грудня був реалізований підприємницький проект «Свято для кожної дитини». Під час ярмарку збирали кошти для привітання дітей, батьки яких загинули в зоні АТО зі святом Святого Миколая.
 

Тиждень права і підприємництва
Тиждень права і підприємництва
Тиждень права і підприємництва
Тиждень права і підприємництва
Тиждень права і підприємництва
Тиждень права і підприємництваТиждень права і підприємництва

Немає коментарів:

Дописати коментар