Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

Щирі вболівальники - половина успіху

   Сьогодні ми емоційно підтримували своїх друзів із клубу підприємництва ХВУФК "Жизнь", які приймали участь у турнірі зі спортивної гімнастики памяті нашого земляка О. Береша. Хлопці виконували складні гімнастичні вправи легко і віртуозно. Наші клубівці було просто зачаровані майстерністю, силою та витримкою спортсменів.
 Ми, як вболівальники, приклали максимум зусиль для того, щоб допомогти хлопцям. Адже, побутує думка, що "щирі вболівальники - половина успіху".
   Крім того, раді можливості приємно провести час із щирими, відкритими, веселими та енергійними друзями. Готуємось до наступної зустрічі на інтелектуальній грі "Економічний бум".


  Наші клубівці активно продовжують обговорення в групі клубу підприємнцтва Вконтакте. Не можу утриматись, щоб не поділитися з вами їх емоціями та враженнями:
"Да мне тоже оочень все понравилось:)очень при очень! Особенно атмосфера:)мы не чувствовали себя чужими, переживали так, как за себя (иногда, от оборотов выступающих сжималось сердце) и ощущалось приятное волнение...
Ещё очень понравилось, как клуб предпринимательства *Жизнь* не оставляли нас ни на минутку самих, объясняя и терпеливо рассказывая про соревнования и участников. Большущее Спасибо:) ждем с нетерпением следующую встречу!"

Немає коментарів:

Дописати коментар