Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

вівторок, 19 листопада 2013 р.

Лідери учнівського самоврядування Херсонщини активно взялися до роботи

   Нешодавно були обрані лідери учнівського самоврядування ПТНЗ Херсонщини. Анастасія Пантела та Олександр Лакота, сповнені нових ідей, бажання змін, активно взялись до роботи.  8 листопада директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ХОДА Андрій Яценко та лідери учнівського самоврядування:               О. Лакота (голова обласної ради), А. Пантела (заступник голови), - підписали Угоду про співпрацю Херсонської обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту та План спільних дій на її виконання.

Підписанню передували обговорення наданих учнівськими колективами ПТНЗ пропозицій, внесення запропонованих змін.

За планом протягом 2014 року передбачається проведення занять школи активу, конкурсів,  волонтерських акцій, участь у всеукраїнських заходах.
 
«Учнівське самоврядування - це можливість самореалізації,  набуття досвіду, проголошення та реалізація активної життєвої позиції. У наших планах багато цікавого. Напередодні ювілейної події – 70-річчя утворення Херсонської області - обласна рада ініціює проведення в лютому-березні 2014 року виставки-конкурсу фоторобіт «Квітни, мій краю, Херсонська земля!» та сподівається на підтримку департаменту освіти і науки, молоді та спорту», - наголосили лідери обласної ради учнівського самоврядування О. Лакота та А. Пантела.

Зустріч переконала: нас багато, ми різні, але всіх нас об’єднує  бажання діяти разом та прагнення зробити життя в своєму навчальному закладі змістовним, радісним і цікавим.

Немає коментарів:

Дописати коментар