Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

четвер, 7 листопада 2013 р.

                       Джерело енергії, натхнення, ентузіазму.

   Творчість і нові ідеї - основа будь-якого підприємництва. Нас, опікунів клубу, приємно вражає те, що в команді "ОЛІМП", мабуть, волею долі, зібралась дуже творча, ініціативна, відкрита всьому новому молодь. Наші клубівці мають багато ідей, які намагаються реалізувати, незважаючи на перешкоди, що виникають. Головне - це бажання. Адже, ""бажання - це половина життя, байдужість - половина смерті."" (Халіль Джебран)


   Сьогодні ми черпали єнергію з джерел духовності в Херсонському обласному художньому музеї ім. О. Шовкуненка. Огляд постійнодіючих експозицій супроводжувала пізнавальна розповідь екскурсовода.
  Особливо вразила  виставка відомого художника, нашого земляка, Валерія Михайловича Моругіна. По-особливому ці картини сприймалися ще й тому, що онука відомого художника Анастасія Сіпко - наша учениця, член клубу підприємництва. Анастасія розкрила нам сімейні таємниці створення деяких картин.
"Онука Настуня" - так назвав В. Моругін цю картину. Справді, схожа?!
   Обговорюючи враження від екскурсії, всі були спільні в одному, що мистецтво - це невичерпне джерело енергії, натхнення, ентузіазму. Мимоволі спадають на думку слова Г. Форда: "Якщо у тебе є ентузіазм, ти можеш здійснити що завгодно. Ентузіазм - основа будь-якого прогресу."



Немає коментарів:

Дописати коментар