Успіх не є ключем до щастя. Щастя – ось ключ до успіху. Якщо ви любите те, що робите, ви будете щасливі. Альберт Швейцер. ✔ ✔ ✔

понеділок, 14 грудня 2020 р.

Тиждень права та підприємництва

 

З 7 по 11 грудня активісти клубу були організаторами та активними учасниками тиждень права і підприємництва. 

   8 грудня на засіданні молодіжного клубу «ОЛІМП» пройшов тренінг із фінансової грамотності «Сімейний бюджет». Учасники познайомились зі складовими бюджету, обговорили можливі шляхи його наповнення. Навички командної роботи вдосконалювали під час складання бюджету сім’ї на місяць.

    9 грудня бажаючі мали можливість долучитись до обговорення основних викликів сучасного бізнесу в рамках дискусійної панелі «Ризики для українського підприємництва».

   10 грудня пройшло засідання клубу на тему «Права людини в сучасному світі». В інтерактивній формі молодь ознайомилась із правами людини, обговорили порушення прав людини, які, на жаль, мають місце в сучасному світі, отримали інформацію про способи захисту своїх прав та органи, які захищають права людини.

    11 грудня в рамках реалізації програми протидії корупції в світі здобувачі освіти стали активними учасниками обговорення Антикорупційних сценаріїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар